1877225.jpg
Kaunis poika, Amos

Nyt on laitetttu parson pentuja alulle, Helmi (Gwragged Annwn Jadis The Witch) astutettiin Amoksella (Amos Vom Burgholz). Jos hyvin käy niin pentuja on odotettavissa marraskuun alussa :-) Laitan yhdistelmästä myöhemmin infoa vaikka näille blogin sivuille kun kotisivujen päivitykset näyttää vain venyvän ja venyvän. Yhdistelmä on täysin ulkosiitos, sukutaulu koiranetissä.
Kiitos Helkylle kun toi uroksen nartun luo! Eipä Amosta haitannut ison koiralaumamme reviiri, niin se jätkä vaan paineli suoraan osoitteeseen ja Helmi oli just tänään niin valmista kuin vain narttu voi olla, nappiin osui ajoitus! Aivan mahtavan oloinen uros olikin, vähät välitti touhun keskellä häseltävistä lapsistammekaan.
Koska Helmi on kookas narttu vaikka sen suku ei kuitenkaan ole, niin Amos on sopivasti pienehkö partneri Helmille. Amos myös 'pehmentää' Helmin kovin ...sanoisinko kovaa, sporttista ulkonäköä, heh! Vaikka kyllä tämä lihaskimppunainen on ERInomaisestikin palkittu näyttelyissä.
Nuori Amos oli muuten tämän vuoden Terrierijärjestön päänäyttelyssä rotunsa paras parson!!! Näyttelyyn oli ilmoitettu yli 70 parsonia, tuomarina oli skotlantilainen arvostettu parsonkasvattaja I. Morrison. Joten aivan huikea menestys saksalais-amerikkalais sukuiselta urokselta ;-D Mahtavaa!

1877224.jpg
Amos täällä tänään.

1648574.jpg
Helmistä vanha kuva...muistinvirkistykseksi.