Ensimmäisessä yövuorossa moneen vuoteen :-O Tällä hetkellä harvinaisen hiljaista (nyt kun sen sanoin niin johan kohta lähtee..) mutta positiivisintä on se etten ole kovinkaan väsynyt. Silmät pysyy auki, en houri enkä kävele edestakaisin...Ja työajallahan ei blogia kirjotella ei!

Otin Rassin töihin mukaan autoon LEPÄÄMÄÄN. Se jätkä ei ole syönyt eikä nukkunut viikkoon eikä ole muutkaan uroksemme. Työnsä Rassi on kuitenkin hoitanut kiitettävästi kuten aina, on se ihme peli. Mokan kiima hellittää sen verran että uroksia alkaa kiinnostamaan 'uusi veri' joka on tarkoin varjeltu Roosa ;-D

Hävettää tunnustaa mutta yks aamuyö päästin Mokan kuselle enkä muistanut pöpperöissäni että Mauno nukkui ulkona (se on nukkunut siellä koko kesän) ja sitten itse kusella istuessani välähti: "ai s**tana, siellä kuksitaan!" On-nek-si narttu on pitkäsäärinen neito ja uros vanha selästään(kin) kankea möhkö että reisille meni, hah! Tästä oppineena olen nyt aivan haukkana Roosan kanssa koska Roosaa odottaa ihan muualta valittu uros eikä kotipihamme ulvovat sonnit. Että ensi viikolla olisi sitten uutisia astutusrintamalta jos kaikki menee 'osoitteeseen'.

Mutta nyt arvon lukijat (jos tänne asti pääsitte), minulla ei ole laittaa kuvaa tälle päivälle koska työkoneelta ei sopivaa löydy ;-)