Vieläkin kroppa huutaa lepoa näyttelyn jäljiltä. Ei tässä joutaisi, mutta tänään oli jo hieman epätoivoinen olo kaupassa lasten kanssa...mietin metrejä kassalta autolle..kuinka päästä sinne näiden armottomien supistusten kanssa. Päättelin kotio päästyäni että ei tässä hätiä mitiä kun vaan käy maate niin jo supistuksetkin lakkaa, joten pitkin hampain 'lorvailin' loppuillan kotona, piti ottaa tottista. Hilasin itseni kuitenkin pihalle jotta Demo saisi lenkitettyä muun lauman tainnoksiin, hevosetkin liimautuivat kainaloon seurustelemaan. Lapset nököttivät tyytyväisinä tv:n ääressä kauppa/Hese reissun jäljiltä :-)

1872186.jpg
"Okei, sitten juostiin pehkot!"

1872182.jpg
Hevoset eivät noteeraa vierestä/yli/ali juoksevia koiria...onkohan noissa jotakin vikaavikaa?

1872163.jpg
Iitu ja Simo

1872170.jpg
Aina täysillä syliin asti!

1872176.jpg
Simo 8vkoa.

Simo on nyt viikon tassutellut laumassamme aivan kuin olisi syntynyt taloon :-D Muu koiralauma ei luonnollisestikaan noteeraa tätäkään pentua sen kummemmin. Simo fanittaa parsoneita, junnucollietkin käy, kuin myös malikka.
Autoilu sujuu rauhallisesti nukkuen, mutta kun auton häkin oven avaa loikkaa pikkumies innolla uusia paikkoja tutkimaan, joutuu ottamaan tarkan kopin jottei karhunpennun jalat leviä kadulle :-D

Demon tottistelut kehittyy mukavasti joka treeneissä :-O Lähes päivittäin jotakin tehdään, nyt on niiiin hyvä vaihde menossa ettei paremmasta väliä. Kyllä siitä koira tulee! Jotkut muistaakin Demon omituisen ongelman (ei ota suuhun mitään), se on historiaa, Demo noutaa :-D

Niin ja Helmillä on kiima, sulhanen on ollut tiedossa jo jonkin aikaa. Kerron tästä sitten jos/kun Helmi on astutettu...onko se sitten nyt vai ensi keväänä? Kassotaan.