Puuhakkaita viikkoja juu, miten tässä vielä töihin kerkiää ensi kuussa :-O Kävin Leppävirralla lasten kanssa joku aika sitten. Oltiin usea päivä poikessa, isäntä jäi hoitamaan koiria ja hevosia ja lintuja. Että ei tässä talossa hiljaisuus jää kaikumaan vaikka lapset ovatkin vähän aikaa poissa.

Sitten meni viikko Ellan kanssa sairaalassa. Pikku neiti valloitti lastenneurologisen osaston ihanalla 'marimekko' olemuksellaan ja päivät sujuivat vauhdilla. Minä seurasin seinäkukkasena sivusta ja haukoin henkeäni kun en ole tajunnutkaan kuinka fiksu lapsi meillä onkaan!!! Ellalla onkin toimelias vuosi edessä, viikko ohjelmasta löytyy ratsastus-, fysio- ja toimintaterapiaa.

Lasten serkut ovat muutamaan otteeseen piipahtaneet kylässä ja heidän koiratkin tietysti mukana. Että mukavasti on tontilla liikennettä kun yksitoista koiraa, viisi lasta ja pari heppaa keksivät pikku puuhaa ;-D ja kaiken lisäksi linnutkin ovat päässeet parina päivänä ulkohäkkiin rääkymään.

Tässä kuva siskoni koirasta Simbasta, isoa poikaa vähän jännitti pieni hevonen. Iitu käytti tilaisuuden hyväksi ja tarkasti josko Simbasta lähtisi maitoa tulemaan kun kerran uloke roikkuu mahan alta. Iitu kuvittelee itsensä vielä niin varsaksi että äitinsäkin tissillä käy lutsuttelemassa, että takaraivossa asia on ;-)
532966.jpg