Vihdoin joukkomme nuoriso, Mari ja Helmi, aloittivat ensimmäiset kiimat. Rasittavaa taas tämä koirien eristäminen toisistaan mutta kyllä se vaan niin on että narttu on paremmin järjissään kun on edes se yksi juoksuaika läpi käyty. Mukavampi jatkaa treenejä kun on 'vähän kasvettu'.
Ihan pakko kertoa tämän päivän hauska juttu :-D Haravoin pihaa iltapäivällä lenkkeilyjen jälkeen ja huomasin että Helmi alkaa kiinnostamaan uroksia ihan liiaksi asti. Huikkasin Jussille että ottaa Helmin sisälle ja laittaa pöksyt sille jalkaan ettei sohvat likaannu JA "laita niihin pöksyihin pikkuhousunsuoja!
Sitten päivän pimennyttyä (< mikä sana) menin sisälle ja ihmettelin kun Helmi könöttää ihan nolona keskellä lattiaa eikä kykene mielestään liikkumaan. No eihän se ole ihme kun jalkoväliin on tungettu s**tanallinen ultrapitkä siivekkeellinen ties kuinka monen 'pisaran' side! Side pursusi housuista joka puolelta yli, siivekkeetkin asianmukaisesti taitettuna, you know ;-) Ukko meinasi että pikkukoira tiputtaa verta kuin kyrönkoski  :-D Käytiin pieni muistinvirkistys keskustelu tuiki tärkeistä siteistä, niitähän tarvitsee myös miesväki..jos narttukoiran omistaa ;-)
1019754.jpg
Helmi tö nainen