Mokka voi jo paljon paremmin. Yllättävän hitaasti toipui, pakkosyöttöä kesti yli kolme päivää mutta nyt sentään syö itse vaikkei koko kupillista vielä. Äsken Mokka 'uskalsi' ensimmäistä kertaa vilkaista leikkaushaavaansa ;-D Se tietää sitä että nyt on VASTA ruvettava vahtimaan neidin puuhia. Ei ole kaulureita eikä koppia tarvittu tähän asti, sen verran kipeänä on ollut ettei päätään ole taivutellut jalkoväliinsä. Kipulaastarin tempaisin selästä pois jo keskiviikko aamuna. Jotenkin alkoi tuntumaan siltä ettei silmät riitä sen vahtimiseen, saahan Mokka kipulääkkeet vielä suun kauttakin. Tuo laastari voi olla hengenvaarallinen syötynä ja pennut hoksasivat sen kun Mokka alkoi pikkuhiljaa liikkumaan muidenkin seurassa.

Viikonloppu meneekin ihan hevostellessa. Huomenna alkaa Harjun hevosmessut ja vien Mantan sinne rotuesittelyyn, sunnuntaina onkin molemmat matkassa. Mantan pesun päätin jättää vasta huomis aamuun koska tämä päivä on ollut todella kylmä. Just saunottiin pihasaunalla ja tiedän että sauna on lämmin vesineen päivineen vielä aamullakin joten jospa ihan vähän lainaan saunan nurkkaa Mantan pesun suorittaakseni. Eipä tuo likainen ole, harjan, hännän sekä kaviot kun pesee niin se on siinä.

Satuin muutama päivä sitten seuraamaan elukoitten puuhasteluja vähän niinkuin nurkan takaa. Meillä ei siis saa nukkuessaankaan hetken rauhaa, siihen on vain totuttava ja niin ne hepatkin ovat tottuneet:
1562771.jpg
muutes mikä siinä on kun hevonen nukkuu ihan kunnolla niin se näyttää aivan lahdatulta :-D

1562772.jpg
Helmi tarkasti joka kohdan ja taisi Manta ihan nauttia ;-)

1562773.jpg
Pilvi ilkikurisena, valmiina paimentamassa juoksuun jos vaan hepat ylös nousisivat...

1562775.jpg
Pyry miettii mistä kohtaa kehtaisi kiivetä päälle, sillä on aina hirveä hinku päästä jokaisen syliin.

1562778.jpg
"Ihana tukka sulla, niin tuuhee."