Niin se aikaa porskuttaa etiäpäin ettei tännekään kerkiä kirjoitella! Tekosyitä löytyy jos kysellä tarvii...
Me selvittiin joulusta ja kiimasta, talossa rauha. Vuosikin vaihtui rauhallisesti, emme edes kaivanneet mitään 'Viiih...bileet...kello24..partyparty!' -juttuja! Yksikään koirista ja hepoista ei pelännyt naapureiden uudenvuoden paukutuksia. Hepat katselivat päät kenossa kaunista taivasta ja olivat oikeastaan kiinnostuneita vain heinästä.
Koirat olivat myös normaalisti illalla pihalla paitsi Leevi ;-) jota en päästänyt pihalle enää ilta kuuden jälkeen. Eipä ollut Leevi tietoinen koko iltana ilotulituksista, kuorsasi lahjakkaasti tv:n ääressä. Liekö ylireagoin...ei taida Leeviä enää pahemmin paukut puristella niinkuin männävuosina.

Pakko laittaa taas kuvaa tästä 'Manta-murmelista'...ikävöin jo valmiiksi...
331964.jpg
Meillä kävi kengittäjä pari päivää sitten. Bonnie taisi tunnistaa heti että 'mikä mies saapui pihaan' mutta Manta oli varsin kiinnostunut kengittäjän tavaroista ja työstä Bonnien kimpussa :-D Se seurasi herkeämättä ja kiusallisen läheltä koko toimituksen. Ja oman vuoronsa koittaessa seisoi paikallansa (pää minun kainalossa) kuin vanha tekijä. Kyllä oli hienoa alle kaksi vuotiaankin käytös :-)