Tässä o-do-tel-les-sa on ainakin talomme saanut kyytiä. Olen puunannut ja puksannut huushollia mummon piiskatessa vauhtia ihan tosissaan :-D Joka huoneessa on vaihtunut järjestys ja sitä rataa. Mummo vaan sanoo että "Eihän se Roosa penikoi aikoihin, näkeehän sen (hä?), tässä on hyvää aikaa tehdä HOMMIA." Ja minä kun pyysin äitini tänne katsomaan vain lasten perään jotta saan rauhassa keskittyä pentuihin, katinkontit!
Laitoin tuohon oikealle sivun lapsista ja hevosista, siinä on pari sanaa ja kuvia. Lisäilen siihen juttua ajan kanssa. Varsinaiset kotisivut eivät päivity enää ennenkuin opettelen homman itse joten blogiin tulee jatkossa pennuillekin oma sivu josta voi seurailla pentujen kuulumisia. Ilmoittauduin kesällä  www-sivujen laadinta kurssille joka alkaa vasta marraskuussa. Vuoden vaihteeseen varmaan menee ennen kuin tiedän mitä kotisivuilleni teen...
Olen huomannut että jotkut ovat kokonaan siirtyneet blogiin ja eivät pidä kotisivuja enää lainkaan, itsekin seurailen mieluummin blogeja. Ihmiset jaksavat (helpompaa?) kirjoitella sinne useammin kuin varsinaisille kotisivuilleen ja blogeissa on enemmän juttuja laidasta laitaan. Mukava ottaa kahvikupponen viereen ja käydä virtuaalikahvilla vaikka Kangasmäellä ;-)

943874.jpg
Aku välipalalla