Olin tänään elämäni pimeimmässä Match Showssa. Ilta meni pentujen ja Helmin kanssa palellessa Karhulassa. Haukkasin ison palan ja ilmoitin kolme koiraa kehään harjoittelemaan. Kaikki kerkesivät hyvin kehiinsä, kiitos järjestäjien avun. Helmi sinnitteli kylmässä kelissä punaisten pienten koirien loppukilpailussa toiseksi! Ei ole näyttelytouhut neidiltä näköjään unohtuneet, ihan hyvillä mielin voidaan kesän korvilla aloittaa oikeat näyttelyt.
Pennut reagoivat kovaan 'koiran vaihto kiireeseen'. Minä typerys menin vielä laittamaan kokokuristavan pannan Pilville, siitähän neiti suivaantui. Ei näkynyt enää lennokasta juoksua, seisoi sentään hyvin, ei näyttänyt kuitenkaan korviaan ja jos vaan olisi keskaria osannut näyttää niin...Luojan kiitos tämä panta asia selvisi tässä mätsärissä eikä oikeassa näyttelyssä, täytyy lähteä Pilvin kanssa koruostoksille.
Sitten Pyry, hanakasti makupalan perään minkä takia riekkui taskulle koko ajan ja 'jätti jalat alle'. Pyryn kanssa täytyy ruveta ihan oikeasti harjoittelemaan jos meinaan sitä näyttelyihin viedä.
Mutta muutenhan nämä penikat oli taas niin reippaita ja vaikka niille ventovieras ihminenkin kävi hakemassa ne vuorotellen autosta jotta kerkesivät kehiin.
Nyt pääsiäisen viettoon, mikä menee koiriakin treenaillessa ja lasten pääsiäismunia kuolatessa.

1392078.jpg