Vihdoinkin sain aikaiseksi tämä blogin. Huomattavasti helpompaa päivittää kuulumisia kotisivuille, eikä tarvitse häiritä Petra tö päivittäjää jatkuvasti.
Kävijöille tiedoksi, höpinät ovat pääasiassa koirista, mutta koska tärkeimpämme (lapset) ovat jatkuvasti läsnä, niin en voi olla puhumatta heistäkin.
Pilkuista ja pisteistä ei tarvitse laittaa minulle noottia, kirjoitan tätä vasemmalla kädellä, koska oikeassa kädessä on joko soppakauha, imuri, koiran hihna, vesiletku tai jotakin ihan muuta samanaikaisesti. Mutta eiköhän täältä selviä aina jutun juoni vaikka rivien välistä ;-)

Tämäkin aamu lähti käyntiin Kallen eskariin viemisellä, jonka jälkeen pääsin (Jussi lomalla edelleen ) Demon ja Roosan kanssa jälkiä harjoittelemaan, paikkana tällä kertaa nurmikenttä. Koirat suorittivat nälkäisinä varsin onnistuneen jäljestämisen ruokakupilleen.
Huomenna menemmekin hoffileirille (kennel Emo's ja Steinroller) jossa Jussi kertoo jäljen saloja Maunon jälkeläisille kuin myös muillekin hovawarteille. Täytyy polkaista jäljet siellä myös omille koiruuksille.
165491.jpg