Hirmuista kiirettä pukkaan tähän huusholliin, eipä kerkiä murehtia jos ja kun jokin kaivelee :-/ On se jännä miten jotakin murehtiessa tiskit häviää keittiöstä ja okei olkkaristakin (kiitos mukulat) sitten saa hiekat lattialta huutia ja harava liikkuu pihamaalla...ei tule sitten niin kökkö olo. Joskus aikoinaan kun minua kärrättiin leikkaussaliin kiireellisenä, siinä paareilla maatessa kun hissiä odoteltiin, minä kertasin jääkaapin sisältöä jotta sieltä varmasti kaikkea löytyy ja olihan kaikki koirat paskantaneet jne. kelasin huushollin kuntoa ..kunnes paarit törmäsi salin ovien läpi ja sitten laskinkin jo lampaita. Että toimettomana vääntäisin jo tikustakin murhetta :-D ...taitaa viirata.
Kiimat jatkuu talossa, hieman hellittäen hetkeksi joten Maunokin syö ja nukkuu kellon ympäri keräten voimia Roosaa ja Helmiä varten jotka tekee vasta herkkutuoksuja poikia varten.
Maukka kävi tässä välissä eläinlääkärissäkin etujalkojen taittuneiden ranteiden takia, Rimadylia naamaan jotta jaksaa taas vouhkata. Lääkärin mielestä näin on hyvä jatkaa, katsotaan kuin äijän käy. Vähiin käy hetket...
Tässä huono kuva Maunosta joka haki pyykkinarulta Mokan loimen ja näin tallusti pitkin pihaa etsien takille omistajaa. Vaikka luppakorva näyttikin hellyyttävältä, en luovuttanut Mokkaa herran taittuneille käsivarsille ;-) Mutta on siinä varsinainen herrasmies :-D (vaiko kieromies)
1505649.jpg

Sitten olen taas klippaillut hevosia lisää, viimeistelyä ja juu harjoitusta minulle. Nyt näyttävät siistiltä ja kunhan karva vähän kasvaa väriinsä niin voilá! Ja voi lehmä mitä menin tekemään, ilmoitin Mantan Kouvolaan vapunpäivän mätsäriin :-O Eläissäni en ole heppanäyttelyissä käynyt ja nyt sitten vaan huitelen sinne kavioeläin kainalossa. No jos tuo lastaussilta valmistuu edes ajoissa autooni mutta menen sitten ilman Mantaa oppia hakemaan jos ei muuten.
Eläinlääkäri kävi rokottamassa hepat ja samalla hampaatkin raspattiin. Tammat esittivät parasta pystyyn hyppimistä ilmaisten mielipiteen kielestä roikkuvasta eläinlääkäristä. Tällä kertaa ei kädet riittänyt minullakaan kameraan, joten viikon kuva jäi ottamatta. Hepat saivat rauhoittavaa ja hampaat tulivat hoidetuksi. Ihan pientä piikkiä löytyi että aika hyvät legot olivat olleetkin.
1505628.jpg
Aika metkan värinen ilman 'väriään' :-D

Pitäisiköhän ottaa Henni 5 vee mukaan mätsäriin avustamaan heppoja erään pikku härpättimen kanssa. Neidillä on joku kiiltävä nauha mitä viskoo ja viuhtoo balettikuvioiden kera pitkin pihaa. Ja SILLOIN ovat Iitu ja Mantakin niin särmänä ettei ikinä! Ensimmäinen väline mikä saa hepoilla kaulat tooosi pitkäksi, ohittaa jopa kolisevan porkkana ämpärin tehokkuudellaan.
1505642.jpg
Neiti on otsatukka kikkaralla kun naapurin likat kävi edellisenä päivänä 'vähän' letittelemässä. Hepat oli donitseja täynnä kuin joulukuusi. Eiks olekin nätti, nih!

1505638.jpg
Hennin leikit kiinnostaa jännityksen uhallakin.

1505639.jpg
"Tule alas sieltä huitomasta ja anna tänne se!"

Ja aivan pakko mainostaa, Suomeen on tänä keväänä syntynyt ihka ensimmäiset(?) Amerikkalaiset minihevosvarsat!
Ensimmäinen syntyi Hausjärvelle Fly High Miniatures ja toinen Ritalle Poriin Northerns Sky Miniatures.
Kun vien Iitun ja Mantan kesän kynnyksellä Ritalle laitumelle niin toivon pääseväni kupsuttamaan Ritan varsaa, viiih! KUKAAN ei voi väittää etteikö tämä ole söpö (nykynuorisolle ihqu?)
1505653.jpg
Möh! Vähän väsyttää äskeinen syntyminen tähän maailmaan.

Ilmoitin muutes pennut Haminan näyttelyyn, samaan aikaan on Helsingissä Hevosfestivaalit joten sain ammattihandlerit ;-) pentujen ensinäyttelyyn... Saattaisinhan sitä itsekin keretä pentukehään ennen stadiin ajoa mutta kun näyttelyt alkaa nykyaikana vasta lounasaikaan ;-D Missä on ne aamu 8.00 kehät vai onko niitä ikinä ollutkaan?
1505631.jpg
Pyryn hymy

1505633.jpg
Äiti ja tytär samassa tahdissa kieltä myöten.

Viikonloppuna olin Lahden KV näyttelyssä Leevin ja Helmin kanssa, siitä onkin juttua sen verran että jatketaan huomenna. Ötyä!