Tässä on melkein viikko vierähtänyt sairastellessa enempi ja vähempi...nyt on Henni kuumeessa että eiköhän sitä heitetä sama rumba hela family. Töissä käydään vuorotellen ja jos ihmeen kaupalla ollaan yhtäaikaa vapaalla niin eiköhän ukko pakkaa parsonit autoon ja lähde keikalle. Eli karkeesti sanottuna tuossa portilla tehdään vahdinvaihto, kerrotaan elätettävien kuulumiset ja sitä rataa, eipä ainakaan lauma pääse lisääntymään ihmispuolella ;-D
Lunta on kaivattu tähänkin kuravellipihaan, vähän tuota tulikin. Ilman muuta kamera taas hollilla ja olen juoksennellut pihallekin kuvailemaan, joskus tulee niin kiire että sukkasilleen joutuu menemään 'hyvän tilanteen' takia. Kaikkensa sitä tekee jotta saisi edes yhden kuvan onnistumaan sadasta! Sisäkuvatkin alkaa onnistumaan kun ostin valovoimaisemman putken ensi hätään; Canonin 50mm 1.8.

1237894.jpg
Demo, Helmi, Pilvi, Pyry, Roosa ja Mokka

Pyry ja Pilvi ovat kasvaneet huimasti, enää meillä ei ole viittä pikkukoiraa vaan ovat siirtyneet isojen kategoriaan. Yksi kokomittari on yhden huoneen koiraportti, josta ei pääse kuin pienet läpi pikku luukusta :-D Tosin Mokka tulee ylikin kyllästyttyään makoiluun, se ponkaisee paikaltaan yli metrisen portin kuin notkea kissa konsanaan, kaunista mutta raivostuttavaa puuhaa.

1237895.jpg
Pilvi, Rassi, Pyry ja Helmi

1237898.jpg
Pilvi, sinisilmäinen pirulainen

1237900.jpg
Helmin kroppa jälleen hyvässä kunnossa kiiman plösöilyn jälkeen.

1237896.jpg
Rassi ja arvokas nenänsä :-)

1237893.jpg
Leevi on iän myötä entistä höperömpi pehmoleluihin.

1237908.jpg

Kalle jatkaa perinteitä Roosan jälkeläisten kanssa, jatkuvaa nujuamista aamusta iltaan. Jätkän kaikki vaatteetkin ovat riekaleina pentujen hampaista. Välillä raivostuttaa kun talo tömisee jo aamu seitsemältä mutta en viitsi asiaan puuttua, on se vaan niin 'kehittävää' puuhaa leikki-ikäisille lapsille ja koirille ;-D

1237905.jpg

1237910.jpg
Ella kehittää itseään vähän haastavammin 2000 palan palapelin parissa. Onneksi on kaksi ruokapöytää talossa koska tämä pöytä on tämän näköinen jonkun aikaa. Mä olen ihan koukussa tuohon palapeliin, yötämyötä pähkäilen kun muu talo jo nukkuu. Sen verran on kuitenkin muutakin puuhaa päivisin että hitaasti valmistuu, aina pala sinne ja tänne ohi kulkiessa.