1866677.jpg

Jälleen neljän collien kanssa näyttelyssä, eilen siis Porvoossa jossa tuomarina Gunnel Holm. Aivan loistava päätös kesän näyttelyille:

Roosa  AVO ERI1 PN1 SERT ROP
Leevi  VET ERI1 PU1 VSP ROP-VET BIS3-VET
Pyry  JUN ERI1 PU4 VARA-SERT
Pilvi  JUN ERI1 PN4

1866671.jpg
Minä, maha, Roosa, Pyry, Pilvi & Leevi  (kuva: Mari I.)

Päivä oli todella rankka, tämä etureppuni meinasi pysäyttää minut ihan totaalisesti. Ilman Marin apua tällaista tulosta ei olisi saatu aikaiseksi, hänen harjan käyttö ja esittäminen on aina niin pro:ta ettei paremmasta väliä. Hän harjasi osan koiristani ja esitti Leevin kokonaan huolehtien vielä omasta koirastaan, vaikka ei hänenkään kroppa tosiaan kivuton ole! Että on ollut näky kun kaksi vaivaista akkaa, viisi koiraa ja kiukutteleva lapsi viettää kylmää ja tuulista päivää juosten märässä ylipitkässä heinässä. En tiedä miten mutta loistavasti kuitenkin selvisimme urakasta saaden kaikille koirille erinomaiset arvostelut. Pilvi joutui ventovieraan käsiin pn-kehässä joten voin olla ylpeä neidin sijoituksesta.

Kehät olivat tosiaan törkeässä kunnossa, näyttelyjärjestäjät olivat vasta edellisenä iltana alkaneet leikata heinää lyhyeksi, homma jäi kuulemma kesken ruohonleikkurin hajotessa! Joten meidän kehässä koirat eivät voineet ravata kunnolla, erikoisia hyppelyjä ja laukkaamisia nähtiin. On järjen riemuvoitto jättää kehien tekemiset viime tippaan? Eipä ollut arvostusta tuomareita kohtaan, heidän oli tosi vaikea arvostella koirien liikkumista.

Henni oli siis mukanani, vaikka arvasin että narina alkoi jo ennen kuin kehät alkoi...Neiti kuitenkin eväsrepun tyhjennettyään avusti meitä pitäen koirista kiinni, se myös harjaili niitä ja onnistuipa kerran yhden koirista sumupullolla kastelemaankin niin että olin vähän nolona kehässä märän Pilvin kanssa :-D No tässä vaiheessa olin onnellinen tuulisesta päivästä, Pilvi kuivui sopivasti yksittäisarvostelua varten.
Henni viihdytti myös itseään ottamalla kuvia..lähinnä takapuolestani :-O Kuitenkin yksi onnistunut kuva löytyi kamerasta Roosasta ryhmäkehässä.

1866684.jpg
Roosa

1866693.jpg
Mari ja Leevi BIS-veteraani kehässä