Duuni putki päällä, täytyyhän sitä minunkin käydä näyttäytymässä työpaikalla jotta saa sen säännöllisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta.
Löysin vapun aikaisia kuvia, olipa lämmintä. Nyt sataa mutta sitäkin on täällä kuivalla pihalla odotettu, voisi sanoa että sää kulkee tilauksen mukaan ;-) Loppukuusta onkin hieman lomaa joten säät lämpenee!

1538955.jpg

Lapset testasivat vappuna tilaamani teltan, siellä se pihalla nököttää. Eihän sitä kehtaa pois purkaa kun mukulat ovat sen sisustaneet retkituoleillaan, polttopuilla, ilmapalloilla ja erinäisillä ruokailuvälineillä. Keittiöstä häviää myös ruoka lasten kesäkämpille. Koirat käyvät kylässä ja näyttää hepatkin löytäneen oivallisen sadesuojan :-O Herää kysymys ketkä kaikki sitä makkaraleipää siellä teltassa syövät.
Minun oli tarkoitus ottaa tuo teltta johonkin kesänäyttelyyn mukaan...joutuu ilmeisesti neuvottelemaan teltan valtaajien kanssa.

1538957.jpg

Vappuna aloitettiin myös grillauskausi. Aika myöhässä, muistaakseni viime keväänä grillailtiin kun luntakin oli vielä maassa. Vaan eipä löydy tälle nirsolle parempaa kesäruokaa kuin grillattu kana, vihannes ja pottu. En pysty kyllästymään siihen ruokaan koko kesänä. Lapset kyllä syövät isänsä kanssa vaikka mitä moskaa kuten sikaa, kalaa jne.  :-D

1538960.jpg

Olikohan puhetta siitä kun ilmoitin Iitunkin (se lihava heppa) Harjuun mätsäriin?! Pyhäjysäys että pitää tieten tahtoen nolata itsensä :-D Mutta kun mä haluan puunata myös 'tukkajumalan' niin ei sitä turhaan tehdä, eikös! Joten mites Ninni vielä sunnuntai Harjussa ;-D Ei voi olla parempaa tekemistä kuin viettää koko viikonloppu hevosmessuilla, tsuppiduppidaidaa...

Tjoo, painun nukkumaan niinkuin nuo muut yhdeksäntoista eläväistä täällä Kivirinteessä.