Nyt alkaa tämäkin eukko hyytyä tähän lentämiseen. Olipa tiukka rumba pestä taas illalla neljä koiraa ja föönata ne kuntoon, supisti sen verran että isäntä tarttui fööniin ja toimi 'pidikkeenä' kun harjailin laumaa selväksi. Yö meni aika tuskaisesti, mietin jo että sairaalan kauttako tässä näyttelyyn lähetään...olin nukahtanut jossakin vaiheessa ja aamu tuntui ihan hyvältä, eikun matkaan :-)
Yksikseni lähdin ajoissa jotta kerkesin ennen kehän alkua käymään kaikki koirat läpi. Luokkien välillä ei ollut enää aikaa kuin vähän harjalla sipaista ja menoksi. Onneksi Pinja the pelastusenkeli kerkesi pn ja pu kehään avuksi, koska kaikki koirani saivat ERINOMAISEN arvostelun ja menivät jatkoon.
Tuomari oli tiukka saksalainen, laski koirien hampaatkin yksitellen, syynäsi muutenkin ihan rahan edestä, arvostelulomake oli tekstiä täynnä. Voisihan nuo arvostelutkin joskus tänne kirjuutella...

1830057.jpg
Pyry  Pilvi  Roosa  &  Leevi

Ja tulokset:
Pyry JUN ERI2
Leevi VET ERI1 VSP-VET
Pilvi JUN ERI1 PN3  :-)
Roosa AVO ERI1 PN2 VARA-SERT

Kun juoksin viimeisen koiran Roosan kanssa kehässä, ihmetteli kehäsihteeri kuinka jaksan juosta noin hyvin joka koiran kanssa :-D Minkäs sille kun koirat porhaltaa lentäen niin pakkohan se on itsekin laittaa töppöstä toisen eteen siellä mahan alla. Itseasiassa se irvistys tulee aina vasta kehästä poistuessa, siinä juostessa on niin hurmiossa omista elukoistaan ;-D ettei kivulle jää tilaa. Aika imelää, mutta eiköhän jokaiselle juuri oma koira ole se paras koira, sijoituksilla niin väliä!

Ensi viikko menee taas päivittäisissä treeneissä Demon kanssa ja lauantaina pidän ihka ensimmäisen pentutapaamisen täällä kotona. Tervetuloa pennut perheineen sekä Mari, Marita ja Anne (ilman teitä mulla ei olisi näitä ihania pentusia :-))