Jos lastemme silmin katsoo niin viikonlopun menestys Järvenpäässä oli neljä ruusuketta kolmella pytyllä! Jos palkintoja on tullakseen niin mun on lasten vuoksi valittava pokaaleja muun mahdollisen tavaran/kiinnityskortin sijaan. He tuulettavat palkintoineen aivan intona ja joskus jopa muistavat kysyä mikä on minkäkin koiran palkinto. Nyt on viime aikoina ollut lapsille tuliaisia joka reissuilta :-D Tottuvat kohta ja ovat sitten ihmeissään kun joku (seuraava?) kerta ei tuomisia olekaan...

1686993.jpg
Demo AVO ERI1 PU2 SERT

Parhaan saavutuksen teki lauantaina Demo joka nappasi viimeisen sertinsä juuri kaksi vuotta täytettyään. Ei pöllömmin kesken kasvuiselta nulikalta ja jotta saataisiin MVA titteli niin täytyy ensi vuonna käydä luonnetestissä koska koularia en lupaa vielä ensi vuodelle ;-)

Demon veli Simo oli myös samassa luokassa saaden ERIn, onnittelut mukavalle broidille!
Veljekset olivat aivan RAKASTUNEITA toisiinsa, voi sitä halaamisen ja kuksimisharjoitusten määrää!

1686991.jpg
Demo ja Simo

Leevin lauantai tuloksena oli VET ERI1 PU2 ROP-VET. Mikä mukavinta, oli sentään! kolme urosta ja kolme narttua veteraaneissa, yleensä aika hiljaista vetsku luokissa. Onko ihmisillä veteraanit jo niin huonossa kunnossa ettei niitä näytille voi tuoda vai onko ne niin loppuun näytettyjä että ovat jo aivan tylsistyneet näihin touhuihin, or what?!
Sunnuntaina Lepakon tulokseksi saatiin VET ERI1 VSP-VET. Roppi veteraani kehä menikin parson kehän kanssa aivan päällekkäin, joten Leevi sai huomata vieraan miehen hakevan sen häkistä vieden kehään :-D Oli kuulemma haukkunut kehässä :-O ('onneksi' en ollut näkemässä, heh) Kiitos Jormalle avuliaisuudesta!

1687014.jpg
Leevi kotiutuneena urakasta, reipas veteraani :-)

Ja sitten mulla oli vielä Helmi näytillä sunnuntaina. Aivan loistava päivä Hempankin osalta tuloksella AVO ERI1 PN2 VASERT. Nämä tulokset kun eivät ole aivan itsestään selvyys isohkolta ;-) nartulta, onhan se muuten ihan jees ja kun kerran on oma koira niin sehän on paras, nih!
Helmin kanssa on mukava mennä kehään kun se on aina niin ryhdissään ja ravaa reipasta vauhtia. Katsotaan nyt veisinkö sitä vielä johonkin tälle kesälle vaiko vasta sen jälkeen kun olen leikkausarpeni parannellut...kassotaan ny.

Sitten tähän vielä kuvapläjäystä tämän iltaisista palloiluista pihallamme. Eiköhän tämä viikonloppu ala olemaan pihasaunaa vaille valmis, tämä mätisäkki painuu sinne.

1687013.jpg
Pallo hukassa?

1687005.jpg
Sitä voiton huumaa ei pysty Pyry kuvailemaan..

1687009.jpg
..kun saa suun täyteen palloa!

1687001.jpg
Siskolikka on aina valmiina pyöräyttämään broidilta palloa pois.

1687004.jpg
Äitee tyytyi tällä kertaa liihoittelemaan ympäriinsä iloiten kotiin paluustamme.