1664868.jpg

Olipa tuulinen päivä, ei sentään satanut. Otin colliet, Demon, Helmin ja lapset autoon ja huristeltiin korkeille nurmikukkuloille. Hauskaa oli, monta tuntia vierähti mäkiä ylös/alas tarpoessa lasten kanssa samalla koiria (kuinkas muuten) kuvaten.
Otin koirat parissa osassa juoksemaan siltä varalta jos joku juhannusjuhlija sattuisi ohi kulkemaan..siinä ei kerkiäisi koiria keräilemään, vaan olipa ihanan hiljaista.
Minun kuvauskohteet oli aika riehakkaita, liekö kovalla tuulella villiintyneet, minulla oli kova työ pysyä jyrkässä rinteessä niiden perässä. Välillä raahasin vierivää Ellaa kainalossa ja jos lauman (sis. koirat ja lapset) halusin kasaan niin sitten vaan makkaranpalat taskusta esiin :-D Onneksi ne tepsi jokaiseen! Kyllä tämän reissun jälkeen tuntui 'tarvetta lähteä synnyttämään'!

1664873.jpg

1664875.jpg

1664881.jpg

1664887.jpg

Jos tämän päivän collie kuvat kiinnostaa lisää niin sitten kipinkapin tänne :-)

1664856.jpg
Helmi hengaili yleisjantusena...

Välillä lähistöllä sijainnut leikkipuisto piti lapset aloillaan jolloin otin Demon kanssa siinä vieressä tottista. Tänään meillä toimi yhteistyö mainiosti, leikittiin paljon ja jopa luoksetuloharjoituksessakin käytin kameraa. Demokin on niin tottunut että naamastani kasvaa putki joten kuvaaminen ei ollut häiriöksi :-D


1664848.jpg

1664839.jpg

1664842.jpg

Lisää Demon tämän päivän kuvia? Täällä!

Monen tunnin jälkeen saavuimme kotio, siellä odotti kolme synkkää poikaa; Rassi, Manu ja Java. Päätettiin lähteä sitten niitä piristämään samantien, eikun uimaan!
Kaivelin verta nenästäni kun vein kolme jätkää kiihkoilemaan lampeen, hullua mutta selvittiin. Nyt on kaikki elukat päivästä väsyneitä. Gilda ja Mari tullee joskus yöllä työelämästä..

1664863.jpg
Java ravistaa Hennille vesinäytteitä.

1664857.jpg
'Tämä kaikki vesi kuuluu MINULLE!!!'

1665048.jpg
Manu jaksoi kastautua ja paineli sitten autolle maate, on se vaan niin papparainen.

Sitten hahaa! Onkohan kukaan pysynyt laskuissa näissä koirissamme.Kyllä vain MOKKA puuttuu! Se lähti pari viikkoa sitten pääkaupunkiseudulle kummipoikamme luo hoitoon pumiuroksen seuraksi...taisi sille tielle jäädä :-O Nämä ystävämme ovatkin tunteneet Mokan aina ja nyt vain loksahti asiat kohdalleen puolin ja toisin. Mielestämme Mokka saa laadukkaampaa elämää Päivin perheessä kuin tässä isossa laumassa jossa töitä ja harrastuksia riittää. Eikä meillä tullut suru puseroon kun tuntuu että Mokka on 'kotona' koska olemme yhteyksissä heihin niin paljon. Taitaa Mokka nostaa nyt kuntoaan nopeammin kuin veljensä Java täällä, jospa Mokka viekin uuden perheensä rataan tutustumaan, Hyvinkää onkin siellä lähellä ;-) Mutta siitä lisää myöhemmin, nyt neiti keskittyy olemaan ihailun kohteena (näin kuulimme) niin kotonaan kuin lenkilläkin!