Hitsiläinen kun en kerkiä tänne turinoimaan, tiedän  että 'jotkut jossakin' pähkäilee että mitä on tapahtunut jos ei blogissa tapahdu ;-D Kiirettä pitää elämässä.
Pennuista olen saanut kuulumisia ja pelkkää hyvää vaan. Ovat sisäsiistejä :-O (meillä vielä lirahtaa), reippaita ja avoimia. Monenmoista on kukin kokenut, meillä pennut eivät tiedä muun maailman menosta vielä mitään. Rokotusreissulla istuivat isännän pikkuautossa etupenkillä rinta rottingilla niin että kuski ei meinannut saada silmiään tielle huvittavasta sisarusparista :-D Ja minä papatin että miksei voinut kulkea sitä reissua kamera kaulassa ja olisi ottanut ajaessa ne tuiki tärkeät kuvat!
Marin (koira) kiima näyttää hellittävän, kerroinkos sen edes alkaneen...anyway, rauha talossa kunnes Mokalla alkaa kohta kiima...joop, näin se menee.
Itselläni alkoi pari 'projektia' tässä vuoden alusta, vähentää nekin siis blogissa notkumista. Saatan kertoa näistä jutuista viimeistään touko-kesäkuun vaihteessa kun päättyvät jos onnistuuvatten...eikä liity muuten eläimiin!

Tässä Helmin tyylinäyte kuinka kuivatetaan kurkkua samalla huolehtien siitä ettei huulet lerpata :-D Näyttää rajulta, mutta Helmi taitaa homman kivuitta ja vammoitta..ei ehkä joka koiran puuhaa..

1210471.jpg

1210473.jpg

1210474.jpg

Ja tässä sarjaa Akusta. Neiti meni maistelemaan suolaista lihaa ja sitten olikin jo pikapikaa koputtamassa keittiön hanaa: "Hana auki, kaamee jano!"
1210489.jpg

1210493.jpg

1210502.jpg