Pikkuhiljaa pääsen tekemään tekemättömiä :-D Eli tietyt asiat seisoo niin kauan ennenkuin minä ne saan tehtyä ja sehän raivostuttaa, ei osaa antaa olla. Isäntä on kyllä pyörittänyt huushollia mallikkaasti siivoillen, ruokaa laittaen, leipoen ja lapsia hoitaen...minä olen lähinnä huristellut maitoautona ympäri taloa ja pihaa. Toissapäivänä olin ensi kertaa liikenteessä, kaupassa jonne meinasin pyörtyä :-O Pikkusen on yleiskunto hakusessa! No eilen uusiksi, meni jo paremmin ja tänään ihan pientä köpöttelyä vaunujen ja Simon kanssa, etsittiin Ellalle puista pudonneita lehtiä :-) joista yksi kelpasi neidille, suuri tammen lehti.

1993949.jpg
Simo TAAS Pilvin turkissa kiinni, argh!

Sitten sain itse siniset koirat pestyä ihan shampoolla ja puhalsin turkit kuivaksi. Tämän perusteella turkkeja tutkiskeltuani ilmoitin Pyryn ja Pilvin Messariin, Roosaa en ainakaan näillä näkymin ilmoita kun on pudottanut karvaa vaikka uuttakin samalla tekee...hhmm, voihan sen vielä kalliimmalla hinnalla ilmoittaa myöhemminkin, mutta sitten tarvitsisin Pilville varaesittäjän jos vaikka äitee ja tytär saisivat molemmat ERIn. Pilvi ei ole vielä kovin kummoisessa turkissa ja kun suihkutin turkin märäksi paljastui sen alta lähinnä ratalinjaista whippettiä muistuttava koira :-O Hurjat lihakset joilla ei kyllä pelkästään pärjätä näytelmissä.
Pilvin turkki on kyllä niin katkipoikkirikki kun Simo roikkuu siinä koko ajan, erottaa en niitä viitsi koska se saattaa aiheuttaa eripuraa laumassa jos moisen asian takia joku on 'aidan toisella puolen'. Kyllä tuo Simppa tuosta rauhoittuu jos ja toivottavasti kun Pilvillä palaa pinna tuon asian suhteen.

1993958.jpg
Java ja Henni viivana paikalla kun kuulivat vaunuista ääntä..

1993948.jpg
Pyry, Helmi ja Simo tekevät tikusta asiaa.

Simo kävi vasta tällä viikolla rokotuksissa, eipä tuo niin päivän päälle ole. Joskus menee asiat toiseen järjestykseen, tällä kertaa pukkas synnytystä samalle hetkelle :-D No eläinlääkärissä Simo oli reipas ISO poika, suoritti maahanmenoa pöydällä kun kerran makupaloja sinne viljeltiin. Kerjäsi vielä ruokaa lisää  lääkärin apulaiselta tarjoamalla edessä istumista, nätisti istuikin mutta tämä ihminen ei ollut 'tilanteen tasalla'. Punnitsin Simon samalla reissulla ja tulokseksi saimme huikeat 15 kiloa!! Että kiitos vaan kasvattajalle 'pienestä' työkoiran alusta :-D Sitten käytiin vielä kävelyllä kaupungilla, joka meni lungisti häntää heilutellen.

1993953.jpg
Mari kanttaa tyypillisesti taloa ympäri..

1993955.jpg
Iitukin menee mahansa kanssa yllättävän vauhdikkaasti!

1993954.jpg
Tärähtänyt kuva mutta pointti näkyy :-D Komea hyppy!

1993959.jpg
Ja tottakai hevosetkin ovat tutustuneet uuteen tulokkaaseen.

Tämä meidän läppäri on hieman temppuillut joten blogi on senkin takia ollut aika hiljainen. Kovasti tekisi mieli höpistä useamminkin.. uusi kone on tilattu ja sitä odotellessa raivoan tälle nykyiselle joka on kuulemma jo tooosi vanha kolme vuotias!