Kyllä on lapset innoissaan tulevista pentusista, enpä olisi uskonut *snif*. Ihan eivät ole perillä siitä miten pentuja tulee vatsaan vaikka ovat Mauno-hoffinkin nähneet puuhissa ja olen ihan selittänytkin asiaa. Nyt tietävät että vain narttu voi tehdä pentuja ja tietävät (ehkä) mitkä koiristamme ovat narttuja.. Lapset ajattelee että kun äitinkin vatsa on ristiin rastiin leikelty niin 'silleen niitä uusia vaaveja vaan tulee'...puukko heiluu ja poks siinä on! Kalle silitteli Roosaa ja sanoi: "Sehän on kuin karkkipussi, paljon pieniä erilaisia sisällä."
943888.jpg
Nyt on ihan liian lämmin syksy mänöllään että koiratkin on lenkillä ihan läkähtyneet. Onneksi jätin Roosan kotiin tämän päivän lenkillä kun ei meinanneet muutkaan koirat jaksaa. Roosa on paisunut ihan muutamassa päivässä, on niin ihanasti raskaana :-D
943731.jpg
Iitusta meinaan tehdä 'tukkajumalan', heppaihmiset tietää mitä tarkoitan. Kun Suomessa ei minit pääse vielä (kyllä se päivä tulee) näyttelyihin, niin antaa tukan kasvaa. Ihana karvaturri. Kovasti on molemmat hepat alkaneet talvikarvaa kasvattamaan, siitähän sen 'näkee' koska pakkaset tulee...hevoset tietää.