Niin meni viimeviikonloppu tuas näyttelyissä. Tällä kertaa mukana Demo ja Helmi. Perjantaina läksin matkaan ja sunnuntai-iltana kotiuduttiin. Että sitä voi ihminen nauttia tunnelmasta näyttelyissä :-D Ja siskollani sama juttu, molemmat viihdytään keskellä härdelliä vallan mainiosti. Tosin nyt oli lapsiakin mukana, yllättävän hyvin sujui Hennin ja Patrikin kanssa. Henni olikin koko viikon reissulla Paten luona viihdyttäen Kasperi serkkua samaan aikaan kun Patrik kävi koulua ja niin käy Kallekin ekaa luokkaa täällä päässä.
Lauantaina Terviksen KV:ssa Demo sai EH:n koska juoksi laiskasti :-O, juu u tuomari juoksutti ja juoksutti eikä Dempsiä napannut yhtään. Taisi kyläily ottaa voimille jopa kelpietäkin. Arvostelu oli kuitenkin hyvä. Helmi oli ROP-pentu, tuomari mittasi korkeudenkin. Onhan tuo neiti jo aika nainen, sallituissa mitoissa kuitenkin. On se vaan niin he-le-mi!
Sunnuntaina oli Terriereiden erikoisnäyttely Tuomarinkartanolla, Helmi pennuissa joita olikin paljon. Sijoitusta ei tullut, mutta arvostelu oli hyvä :-) Tästä onkin kiva jatkaa, Helmi on sisäistänyt miten näyttelyissä kuuluu käyttäytyä. Esiintyy niin ylväästi ja rauhallisesti. Kiva oli nähdä paljon koiratuttuja, kiitos Annelle 'majapaikasta'..oli niin tasaista :-D
856886.jpg
Demo ja handlerit

856893.jpg
Vasemmalla Helmin äiti, Helmi, sisko sekä isä...ja miten niin Hemuli näyttää isolta vaaleelta ;-D