1791037.jpg
Matkalla mukana: Roosa  Pyry  Pilvi & Leevi

En ole IKINÄ ollut näin kuollutta lihaa näyttelyiden jälkeen. Takana Sawoshow ja collieiden pääerkkari, koirat neljä päivää ja kolme yötä autossa...selvittiin! Itseasiassa kaikki colliet tunkivat kotiin päästyään itsensä takaisin autoon kun olivat ensin pihalla juosseet :-D Että ei ainakaan tullut autokammoa, onhan tuo iso auto isoilla häkeillä, hyvin mahtuvat olemaan.
Ajatukset ei vieläkään ihan kulje, sen verran haipakkaa tuli kehissä juostua neljän koiran kanssa höysteenä törkypainava mahani, kipeetä teki. Kiitos kaikille minua auttaneille, pienikin apu on iso juttu meikäläiselle jolle jossakin vaiheessa jokainen askel oli tuskaisaa...siellä jossakin jalkovälissä.
Kiitos Päivi serkulle majapaikasta ja avusta, jouduit raahaamaan tavaroita kuin orja. Orja-sanasta sain kotimatkalle kivat hörötykset, kun muistelin naapuriteltan Maritan ja Marja-Liisan tarinat...perhana kun ei tässä blogissa voi ihan kaikkea hölöttää :-D
Ja kiitti Pinja Pilvin esittämisestä lauantaina, yhteistyö sujui loistavasti. Toivon kovasti että voin vaivata Pinjaa jatkossakin koirieni esittämiseen, taitava likka!

1791027.jpg
Pinja ja Pilvi

Tuloksia:

perjantain Sawoshow:ssa
Leevi VET ERI1 PU2 ROP-VET
Roosa AVO ERI2
Pilvi JUN ERI4
Pyry JUN H  (tapahtui jotakin käsittämätöntä, Pyry pelkäsi tuomaria :-O Arvostelu oli hyvä mutta eipä tuossa tapauksessa varmasti parempaa voi antaa. Mikä lie 9 kuisen jätkän järjenjuoksua järkyttänyt koska loppuviikonlopun Pyry oli taas normaali oma itsensä. Olipa tässä minulle hyvä muistutus että ei nämä koirat koneita ole, nuoriso saattaa joskus nähdä 'mörköjäkin'...p**kele. Pyryn kanssa täytyy näköjään IHAN OIKEASTI harjoitella seisomista, pahasti nojaa hihnaan ja ei näytä korviaankaan mitenkään. Jos vaan koira voisi näyttää keskisormea minulle niin...

perjantain pääerikoisnäyttelyssä
Leevi VET ERI2
Pyry JUN EH2 (arvostelulomake taisi jäädä kehäsihteerin pöydälle, äh!)
narttuja en erkkariin ilmoittanut.

lauantain Sawoshow:ssa
Leevi VET ERI1 VSP-VET
Roosa AVO ERI2 PN4 VA-SERT
Pilvi JUN ERI2
Pyry JUN EH

Kaikenkaikkiaan näyttelyt meni mukavasti, Leevi oli oma iloinen ja pirteä itsensä koko turneen ajan. Roosakin esiintyi kuin olisi aina kehissä juossut vaikka onkin elänyt kotikoiran elämää neljä vuotta! Tästä on hyvä jatkaa rouvan kanssa.
Pilville ja Pyrylle tekee hyvää käydä nyt näyttelyissä kokemusta hakemassa. Junioriluokassa on vaan niin eri ikäisiä koiria että nämä 9 kuiset näyttävät aika karmeilta liki puolitoistavuotiaitten rinnalla. Pentujen arvostelut olivat hyviä, nyt vaan 'turkit päälle'. Kaikki neljä liikkuu hyvin ja innokkaasti joten kehässä on mukava mennä :-) Jokaisen arvostelulapuissa mainitaan erinomaisesta luustosta ja liikunnasta sekä koirat esitetään hyvässä kunnossa. Että ihan mukava jatkaa ensi viikonloppuna Helsingissä ;-)
Vastoinkäymisistä ei lannistuta vaikka perjantaiaamuna meinasinkin kaivaa kuoppaa Pyrylle, onneksi Marita vähän ravisteli meikäläistä...