Nyt on koiruudet näytelty tälle vuodelle ja jäämme odottamaan..mitä...no pentuja ;-D
Olin Roosan ja Demon kanssa Hyvinkäällä tänään. Päivä meni täydellisesti! Alkuperäinen tarkoitus oli saada Roosalle tulos kuin tulos, koska näytillä on oltu viimeksi pentunäyttelyssä :-O No avoimen narttuja oli yli 20 ja Roosa puikkelehti itsensä sijalle ERI4, hiphei! Paras narttu kehässä pysyi vielä noin 8 parhaan joukossa. Nyt on mukava jäädä mammalomalle, Roosa jatkaa_varmasti_näyttelyitä kunhan pennuista selvitään...jos niitä edes tulee. Kauheeta miettimistä ja vatvomista, kovasti valmistautumista...kuten Hesarin tilaamista jotta saa pissapaperia penneleille :-D
Demon ilmoitin näyttelyyn kun eihän sitä yhdellä koiralla autoa aamupimiällä startata. Meinasin jättää jätkän kuitenkin kotio, on meinaan karsean näköinen ruipelo teinipoika. Sietää jäädä kotiin kasvamaan. Mutta tuomari oli tänään sitä mieltä että Demo oli PU2 ja sertin arvoinen, hiiihaaa!
Ja kotona odottikin sitten flunssaiset lapsoset, kopsahdin nopeasti arkeen tältäkin reissulta.
906811.jpg
Kuva ennen pynttäytymistä näyttelyyn. Fairy pesu lasten ammeessa vielä edessäpäin, kjähkjäh!

906807.jpg
Ja tuore kuva tämäkin, ei kovin ruipelo mutta on se oikeesti!

Ai niin ja olihan se Porvoon näyttely viime viikonloppuna, siellä Helemi ja Dempsi. Hemuli sai junnuissa ERIn, hienoa! Nyt odotellaankin sitten vähän vanhempia luokkia koska neito ei ole enää niin neito vaan nainen :-D Hemppa näytti hurjalta muiden junnujen rinnalla, se kun on jo kasvanut 'etukäteen'. No sitten minulle kävi viimein niin kuin vai voi käydä useamman eri rodun kanssa taplatessa, myöhästyimme kelpie kehästä! Urokset oli jo laitettu järjestykseen kun paukkasimme paikalle kesken narttujen, saimme sentään arvostelun ja siinäpä se virsi lyhyt ja kaunis..
906890.jpg
Kuvassa Raivo-Rassi ja Heleä-Helmi. Kuten näkyy Helmi on ihan akka ihanine kinkkuineen ja selkäpaloineen :-D