Simon kanssa on aloitettu treenaaminen ihan tästä vaippaiästä asti :-) Kaikille pennuillemme ei ole sopinut näin ahkera tottistelu pienestä pitäen, mutta Simon olemus tuntuu siihen sopivan. Simolla ei mene hetkeäkään aikaa uuteen paikkaan tutustuen vaan on aina heti päästy tositoimiin. Mikähän tämän pennun joskus yllättäisi...
Olemme myös räiskineet kuusimillisellä päivittäin koko laumalle nyt parin viikon ajan ja tättäräää! kukaan ei arvaa ken on se ainokainen koira jolla tästä suurlaumasta menee pasmat totaalisesti sekaisin laukaukset kuullessaan ;-D Sehän on KÄYTTÖLINJAINEN malinois Mari :-O Eipä tuo sinänsä ongelma ole sillekään, palautuu välittömästi laukausten jälkeen, mutta jepulisjee? Eli muut eivät välitä paitsi Leevi reagoi hieman tuttuun tapaan, hyvä juttu!

Simo käy myös muiden nuortemme tavoin kaupungilla kävelyllä, tämä hoituu kätevästi Ellan terapioiden aikana. Tänään olimme ruuhkaisessa! Karhulassa. Kävelin Simon ja Pilvin kanssa pienen lenkin torin läheisyydessä, eipä mitään kommentoitavaa. Koirat olivat vähän tylsistyneitä kun hihnassa piti lumputtaa menemään, pientä piristystä saivat välillä kun ohikulkijat pysähtyivät rapsuttelemaan.

Tässä kuvia Simon treenistä, näyttää hienolta näin kuvista katsottuna ;-)
  (Kuvat: Hansu Laitala)
1895664.jpg

1895667.jpg

1895668.jpg

1895659.jpg

1895661.jpg