1706284.jpg
Family  Pilvi  Pyry  &  Roosa

Eilen lähdin kaikkien neljän colliemme kanssa Mikkelin näyttelyyn, tulipahan koettua ;-D Kiitos Maritalle esittämisavusta pentujen kanssa ja onnittelut hänen kauniille nuorelle Rop koiralle!
Onneksi Päivi serkkuni oli perheineen uuden pienen havanais juniorin kanssa myös näyttelyssä, väistämättä joutuivat/pääsivät (valitkaa mieleinen vaihtoehto) avukseni, KIITOS.
Päivi olikin mainio apu Leevin kanssa, veteraani kun esiintyy edukseen vain jos joku seisoo MyLittlePony rasia kädessä kehän laidalla, hassu koira!
Pennut esiintyivätkin kahdeksankuiseksi todella hyvin ja Roosa äitee varsinkin joka oli elämänsä toista kertaa näyttelyssä lukuunottamatta pentuluokkaa neljä vuotta sitten!

Tulokset olivat jotakin tätä luokkaa:
Pyry  PEN1 KP ROP-PENTU
Pilvi  PEN1 KP VSP-PENTU
Roosa  AVO ERI2  PN3  VASERT
Leevi  VET  ERI1  PU1  VSP  ROP-VET

Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, varsinkin kun ei tarvinnut hermoilla kehässä vaan yhteistyö koirien kanssa sujui, kaikki jaksoivat esiintyä ja odottaa varsin erikoisen 'ei osaa päättää' tuomarin edessä!

No tästä näyttelypäivästä minä kotiuduin vasta tänä aamuna, juuh! Kuten kaikki Mikkelissä olleet näkivät, tämä pässi otti ja kaatui kehässä KAKSI kertaa samassa kohdassa! Näppärästi survoin kaatuessani koko ruhoni vasemman polven päälle. Eihän polvi kaikkea kestä joten siihen turposi 'appelsiini', tuska oli jotakin törkeetä. Gotta go kun tuomari katsoi, irvistävä hymy naamassa juoksin kunnialla? kaiken tarvittavat koirineni läpi jopa bis-veteraani kehässä kävin kinkkaamassa :-D

No se viime yö meni sairaalan ensiavussa joka oli varsin mielenkiintoinen... tylsää venaamista pääasiassa. Koko yön torkahtelin ja kuuntelin juoppojen jorinoita, mummojen valituksia ja kolarinuorison lesoilua. Yksikseni naureskelin ja välillä teki niin mieli mennä kurkkaamaan verhon takaa katsomaan että mikäs helkutin idiootti se siellä hourailee 'varpaat suussa'! Hoitohenkilökunnalla oli lievästi sanottuna kiire läpi yön, jotkut potilaat juoksuttivat heitä aivan turhaa joten ihan oikeata apuakin tarvitsevat saivat henkilökunnalta välillä tylyä kohtelua.
Oma polveni paranee levolla, mitään ei pitäisi olla rikki. Röntgen kuvia ei voinut ottaa ihan joka kulmasta jottei säteet mene koko kroppaani ja siihen pieneen tyyppiin. Sitten tämän tilani takia polveni punkteerattiin PUUDUTTAMATTA neljä kertaa, voin suositella että jos omalle kohdallenne osuu niin KIELTÄYTYKÄÄ! Sattui niin perkeleesti ettei huudolla rajaa, taju meinasi lähteä. Se on sitä luokkaa jos joku on joskus kokenut sellaisen tuskan että siinä ei tule edes itku vaan käsittämätön olotila jonka aikana söisi vaikka betonit seinästä, sitä ei voi kuvailla vaan sen joutuu joskus joku kokemaan!
Mutta kyllä tämä tästä, juostaan taas Sawo Showssa :-)

Ja ettäkö kuvia päivästä, en ihan siihen revennyt joten tässä perjantaisia hellepäivän otoksia pihaltamme:

1706281.jpg
Ihanat uimarit Ella ja Henni

1706282.jpg
Kalle ja makee uusi pyörä jossa 21 vaihdetta (äidin mielestä 20 liikaa)

1706286.jpg
Kesätyttö Helmi ja mansikka

1706289.jpg
Vakioporukkaa lasten altaalla

1706287.jpg
Gilda vaan käväisi...