Viime aikoina on taas portillemme ilmestynyt useampia yllätysvieraita...ggrrr! Älkää tulko hyvät ystävät/tuttavat jne. meille käymään ilmoittamatta etukäteen. Ei sillä ettemmekö pitäisi yllätyksistä mutta koiramme ei pidä. Vaikka olisitte kuinka tuttuja koirillemme niin muutamat koirat puree VARMASTI jollemme me aikuiset ole paikalla siinä pihalla. Jos lastemme kaverit osaavat ja muistavat tämän 'pikku säännön' niin ei luulisi olevan aikuisiltakaan vaikeaa ;-)

Sitten vielä noista näyttelyistä, että eipä tullakaan Kouvolaan, s**keli! Ilmoittautumiset eivät ole menneet perille, olenko tosiaan kämmännyt jotakin, varsin omituista. Koskaan ei ole ollut ongelmia näyttely ilmojen kanssa mutta kai sitä voi sattua minullekin ;-) Täytyy vielä tarkastaa tiliotteista olenko edes maksanutkaan. Harmittaa niin vietävästi. No ainakin mennään Heinolaan sunnuntaina, sitten ei ole enää jäljellä ku Porvoon ryhmis. Plääh, pakko rauhoittua syksyksi ja jään sitten Demoa treenailee kotinurkille, onhan siinäkin työsarkaa :-) Ja mikä parasta, jäin jo töistä pois ja toivottavasti pysyn sieltä poissa kolme vuotta :-D

Tässä muutama fiilistelykuva Javasta, joka palasi pienestä pupujahdista kotiin. Onneksi selvisi ehjin nahoin, koska kiihdytysalustana sattui olemaan metsän hakkuualue :-O Hui hirvitys!

1820211.jpg
"Tuonne se hävisi..

1820213.jpg
..saako vielä mennä, jos vaikka nousisi näkösälle.."

1820214.jpg
Niin intona ettei korviakaan saa ihan heti alas :-D