Nyt on niin pitkä tauko tässä blogissa etten rupea parin viikon asioita lörpöttelemään...vaikka mieli tekisi ;-)
Java on käynyt parit kisat Hyvinkäällä, helle uuvutti juoksijaa jokseenkin paljon. Kaiken lisäksi Java nykyää aloittaa kisatärinät jo kotona s**tana! Tosi kiva ajella pitkiä kisamatkoja ja kisapaikallakin päivystää autolla ettei koira 'kalua itseään autosta ulos'. Se tärisee ja monkuaa kaiket odotustunnit...kunpa joskus pääsisi edes alkupään lähtöihin, auttaisi sekin. Tulokset ilmestyy kotisivuille jossakin vaiheessa.
Tyttäriemme synttäritkin päästiin viettämään ulkosalla kauniissa säässä. Hepat joutuivat talliin siinä vaiheessa juhlia kun hoksasivat notkuvat pöydän antimet, Iitu käytti 'kyynärpää tekniikkaa' ja melkein onnistui kinkkusalaattileivän sieppaamisessa :-D
Koiria on uitettu lammella ahkerasti, nyt on kätevästi kumivenekin vieheenä ja mahtuu vieläpä kätevästi pikku siniseen autooni.
Hepoille on tilattu kärryt, valjaat saapuivatkin Ritalta, hirmuinen kiitos. Iitu otti kuolaimet suuhunsa kuin olisi aina niitä pitänyt :-O Tulevana ohjelmana siis ainakin ohjasajoa molemmille tammoille ja Pocalle vielä kärrytkin perään kesän mittaan.
Voisi kai tuo helle hetkeksi hellittääkin jotta pääsisi koirienkin kanssa lenkille kunnolla, köpöttelyt vaan lihottaa...vai oliko se kesäjuomat..
Kuvia laittelen tuas galleriaan tulemaan jahka huvittaa :-646783.jpg
Synttäreillä ystäviemme lapsi Neea (n.3v.) ihastui Pocaan ensi silmäyksellä, vahvaa potentiaalia hevostytöksi ;-D