Tänään oli 'kuviteltu' jäätelökakkukahvi päivä, Heljän päivä ;-D Kun lapsilla on nimpparit niin silloin nautitaan jätskikakut kahveineen ja limsoineen ihan meidän pikkuperheen kesken, muut nimpparit olkoot hieman kuivemmat..
Kävin pentujen kanssa aamulla kaupunkikävelyllä. Kovasti nämä maalaiset protestoivat hihnoja, loikkivat kuin varsat konsanaan. Käveltiin pari korttelia hihnat solmussa kun joka asian perään olisi pitänyt päästä. Pennut tuijottivat ohi kävelevien ihmisten perään kuin sanoakseen: "Törkeää kun ei tervehtinyt!" Mikään ei muksuja jännittänyt mutta juu hihnat täytyy ottaa esiin useammin jos mielii toukokuussa aloittaa näyttelytouhutkin. Pilvi pirulainen varsinkin ärripurrasi hihnalle, Pyry on sopeutuvaisempi joojoo-mies. Pyry on luonteeltaan ilmiselvä Leevi!
Samalla reissulla käytin auton katsastuksessa. Pennut olivat kuulemma rähisseet kovasti auton häkissä kun katsastusmies oli ruvennut puhumaan jollekin kesken tarkastuksen :-O Auton ratista ei ole siis näköyhteyttä koiraosastolle joten pennut kokivat yllätyksen kesken 'ajon' ja päättivät protestoida sitä :-D Mikä tärkeintä, mitään vikaa ei autostani löytynyt, hiphei.

Tässä on muutaman päivän takaisia lassie-kuvia heppoineen:

1310675.jpg
Iitu on hurjan karvainen, jos keväästä tulee lämmin täytynee ruveta klippaamaan 'kainalot kuiviksi'. Harjakin on harvennusta vailla.

1310679.jpg
Manta tuuppaa tunkeilijaa kauemmaksi. Mantalla on varmasti pisimmät poskikarvat mitä talvisaikaan voi hevoselta löytyä, aivan järkky!

1310678.jpg
Poika näyttää isolta äitinsä rinnalla joka on aivan bikineissä.

1310681.jpg
Perhepotretti :-)

1310685.jpg
Leevi näyttää mallia kuinka esineeltä viedään henki..

1310688.jpg
"Täh? Mitä sanoit?"

1310693.jpg
Ei ole ruokarauhaa hevosilla, mutta toisaalta samaa laumaahan sitä ollaan...

1310690.jpg
Äiti ei tahdo pysyä tyttärensä perässä

1310689.jpg
Pyry on kyllä kaikintavoin niin Leeviä että!

1310695.jpg