Nyt on koko pentueella silmät auki. Tätä ovat lapset odottaneetkin, sillä nyt he voivat leikkiä pentujen kanssa ;-D Heille on vaan jostain syystä ollut tärkeää tämä silmäjuttu, eri asia sitten onko siitä vielä mitään hyötyä. Antaa lasten puuhailla kun kerran osaavat pyytää luvan ja leikitkin ovat pentujen kanssa varovaisia.

1034683.jpg
Pennuilla on selvästi yritystä hahmottaa Ellan leikkejä :-D

1034689.jpg
Kalle on tykästynyt aina suurimman kokoisiin pentuihin.

1034686.jpg
Äippä tyytyy seuraamaan tilannetta sängystä valvoen.

Eilen kävi Ninni ja Mano pentuja katsomassa. Ninnin ottamat kuvat pennuista löytyvät täältä.
Tänään kävivät sitten koirankynnen leikkaajat ;-D Marita ja Anne. Minä vuorostani heiluin kameran kanssa kun he leikkasivat kynnet pennuilta ja suorittivat myös 2 viikkoisten punnituksetkin. Että ensin työ ja sitten pullakahvit, eikös? Galleriassa siis uusia kuvia.

1034681.jpg
Vuorossa poika numero 3.

Hevoset ovat olleet pihalla vapaana aamusta iltaan, eivät ole keksineet uusia reittejä naapuriin. Kovasti liikkuvat ja laukkaavat pihanurmen pilalle. Ei haittaa, pääasia että liikkuvat! Mietittiin jo että tehtäisiin alapihan nurmikkoalueesta hiekkakenttä. Sen voisi aidata, lapset saisivat siellä rauhassa (ilman koiria) leikkiä vaikka pallopelejä tai sitten siinä voisi treenata tottista tai sitten laittaa hepatkin sinne...se olisi aivan huippu juttu asua keskellä treenikenttää, eipä voisi hullummaksi tämä perhe mennä!
1034691.jpg
Tytöt talvikarvassa